Подарък за 8 март - пролетна мини градина

Хайде в парка …:)

“Мини градини” разширява красивата си територия. Реших да ви предложа нова възможност да зарадвате близките си за идващите пролетни празници с мъничък пролетен пейзаж. След дългите сиви месеци, всеки копнее да зърне зелена тревичка или нежно пролетно цветенце, сгушено в храстите. Някой ще каже – Много бързаш, има още два месеца зима… Да, има, но аз вече съм сред разцъфнали цветя и дървета в моята работилница. Заповядайте и вие!Един след друг изскачат пролетните пейзажи във въображението ми – виеща се алея сред разцъфнали дървета и храсти, уединена пейка на припек, сгушени минзухари в тревата, клокочещо поточе край планинска полянка …. да има само как и песен на птички да сложа и картината ще е пълна.
Хубаво е човек да мисли за приятни неща. Обаче в момента навън съвсем не е хубаво и приятно. Голи клони, свъсено небе, мокри и кални улици, навлечени и свити хора…

Какъв контраст, нали?!

И като гледам малките розови, бели, жълти дръвчета и храсти сред свежо зелената трева в моите пролетни градинки, правя списък на приятелките и близките които ще зарадвам за 8 март. Сигурна съм, че ще се зарадват.

Няма да ги задължавам с грижи и указания как да ‘отглеждат’ градинките си, защото те са направени от такива материали, че не изискват нищо, освен само да ги сложат до бюрото или прозореца и да им се радват.

подарък за 8 март, макет, пролет, парк, градина

Намерете ни във Фейсбук

 

Автор: Албена Тодорова 

 

About the author

администратор Казвам се Albena Todorova Създавам миниатюрни градини и пейзажи. Можете да ме намерите във Фейсбук с име Мини градини, или да ми пишете на адрес info @ minigradini.com.

© 2011 Мини градини Suffusion theme by Sayontan Sinha